Snooker

Met 3 snookertafels zijn wij goed uitgerust voor enkele frames van “The Gentlemans Game of Snooker”. Deze tafelsport is niet erg geschikt voor leken, aangezien het voor de vaste beoefenaars al een uitdaging is. De tafels liggen in een rustig gedeelte, zodat je je extra kan concentreren.

Sinds september 2023 hebben we een snookerteam. Dit team speelt in de KNBB op Landelijke Klasse. Hun eerste winnende thuiswedstrijd stond in de lokale krant EdeStad.

Je kan ook lid worden van de snookervereniging. Dan speel je op dinsdagavond gratis en andere avonden met 25% korting. Meer info aan de bar of via qssnookervereniging@gmail.com.

Voor beginners hebben we wel snookerballen beschikbaar voor op de pooltafel. Vraag er naar aan de bar.

Houd je van een uitdaging maar weet je niet direct hoe te beginnen, dan geven we je graag een speluitleg. Of kijk hier voor een korte versie van de spelregels en puntentelling van het snooker.

Reserveren is aan te raden via info@qsede.nl, 0318-615715, via Google of via deze website pagina reserveren

Uurtarief: € 15,- (Tafel wordt per minuut afgerekend)

Voor de frequente speler verkopen we een kortingsabonnement. Deze kost €100 per jaar en geeft je 25% korting op de tafelhuur. Met 2 personen en 2 abonnementen wordt het 50% korting op de tafelhuur.